Page 32 - CIAGRO2021
P. 32

CIAGRO - Memoria de Investigación 2021

                  PUBLICACIONES EN LIBROS




                  Libros


                  Bercik, J.; Neomániová, K.; Gálová, J.; Mravcová, A.; Sendra, E.; Lopez, D.; Giacalone, D.;
                  Borusiak, B.; Pierański, B.; Naskręt, M.; Ilko, V.; Panovská, Z.; Doležal, M.; Čarnogurský, K.;
                  Diačiková, A.; Madzík, P. (2021) The use of aromatization and smart solutions in selected
                  economic sectors, SLOVAK UNIVERSITY OF AGRICULTURE IN NITRA.

                  Brotons Martinez, J.M. (2021) Préstamos hipotecarios. Normativa, tramites y supuestos
                  de amortización, EDITORIAL ELECTRONICA UNIVERSIDAD MIGUEL HERNANDEZ DE ELCHE.

                  Frutos, M.J., (2021) Compendium of food additive specifications. Monographs No. 25., FAO.

                  Rubiat- Brotons, J.; Ortega-Giménez, C. M.; Lipan, L.; Cortes-Gómez, M. A.; Rodríguez-
                  Menchon,  M.;  Valero,  D.;  Naves-Alegre,  L.;  Gómez-Bellis,  A.B.;  Troinina,  T.;  Alarcon-
                  Alarcon,  D.;  Garces-Garces,  J.  (2021)    Actas  del  Primer  Congreso  de  Estudiantes  de
                  Doctorado  de  la  Universidad  Miguel  Hernández  de  Elche,  Editorial  Electronica
                  Universidad Miguel Hernandez de Elche.


                  Ruiz-Canales, A. (2021) Innovación y Sostenibilidad Agroalimentaria-2021, UNIVERSIDAD
                  MIGUEL HERNANDEZ.


                  Capítulos de libro


                  Argente,  M.J.;  Muelas,  R.;  García,  M.L.  (2021)  Role  of  FSH,  LH  and  Prolactin  in  the
                  Components of Litter Size in Female Rabbits, en Prime Archives in Veterinary Sciences,
                  VIDE LEAF

                  Baselga, M.; Nagy, I.; Piles, M.; Garreau, H.; Buttazzoni L; Szendro Z; García, M.L. (2021)
                  Genetic improvement in the meat rabbit, en The genetics and genomics of the rabbit,
                  CABI Publishing CAB INTL.

                  Bonze,  M.R.;  Serra,  A.T;  Augusti,  P.R.;  Legua,  P.;  Hernández,  F.  (2021)  Nutritional
                  Composition, Antioxidants Properties, and Healts Benefits of Mulberry Fruits , en Asian
                  Berries. Health Benefits, TAYLOR&FRANCIS.

                  Botella-Martínez, C.M.; Fernández-López,  J.; Pérez-Alvarez,  J.A.; Viuda, M.  (2021)
                  Modificación  del  perfil  lipídico  en  salchichas  Frankfurt  mediante  una  emulsión
                  gelificada a base de trigo sarraceno y aceite de cáñamo, en Actas del II Congreso
                  Universitario en Innovación y Sostenibilidad Agroalimentaria, UMH Facultad de ciencias
                  sociales y juridicas.

                  Botella, F.; Pérez-García, J.M. (2021) Marbled duck (Marmaronetta angustirrostris), en
                  European Breeding Bird Atlas 2 Distribution, Abundance and Change  , LYNX EDICIONS.






                                                           32
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37