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CIAGRO - Memoria de Investigación 2021

                  Melgarejo, P.; Legua, P.; Pérez-Sarmiento, F.; Martínez, R.; Martínez, J.J.; Hernández, F.
                  (2021) "Efecto de un nuevo sustrato remediado en la calidad de la fruta y compuestos
                  bioactivos en dos cultivares de fresa", AGRICOLA VERGEL, 431, pp. 49-56.

                  Ocete  C.A.; Ocete R.; Renobales G.; Maghradze  D.; Maghradze T.; Obón,  C.; Rivera  D.;
                  Paadin L.; Paadin A.; Valle J.M.; Rodriguez-Miranda A.; Barahona C.; Hidalgo J.; Lara M.;
                  Failla O.; Nebish A. (2021) "Una aproximación a los orígenes de la viticultura, del vino y
                  a la figura del científico Nikolai Vavilov", ENOVITICULTURA, 72, pp. 4-25.

                  Önder, A.; Çinar, A.S; Bakar-Ates, F.; Noguera-Artiaga, L.; Carbonell-Barrachina, A.A. (2021)
                  "Chemical composition and cytotoxic potency of essential oil from Seseli petraeum M.
                  Bieb. (Apiaceae)", JOURNAL OF RESEARCH IN PHARMACY, 25, pp. 249-257.
                  https://dx.doi.org/10.29228/jrp.15

                  Pérez-Alvarez, J.A.; Botella-Martínez, C. M.; Navarro, C.; Sayas-Barberá, M.E.; Viuda, M.;
                  Fernández-López, J.; Sánchez-Zapata, E. (2021) "A Preliminary Study on the Incorporation
                  of Quinoa Flour in Organic Pumpkin Creams: Effect on the Physicochemical Properties",
                  PROCEEDINGS (MDPI   ), 70,71, pp. 1-5. https://doi.org/10.3390/foods_2020-07609

                  Pérez-Alvarez, J.A.;  Fernández-López,  V.; Botella-Martínez,  C.  M.;  Fernández-López,  J.;
                  Viuda,  M.;  Sanchez-Zapata,  E.;  Navarro,  C.;  Sayas-Barberá,  M.E.(2021)  "Innovación  en
                  productos de  V gama: crema de  calabaza  enriquecida  con quinoa",  TECNIFOOD,
                  2888888, pp. 1-4.

                  Pérez-Alvarez, J.A.; García-Martín, J; Roldan-Verdú, A; Mayoral, A.M.; Navarro, C.; Sayas-
                  Barberá, M.E.; Viuda, M.; Fernández-López, J. (2021) "Application of Chia Seed Coproduct
                  in  Dry-Cured  Sausages:  Effect  Upon  Its  Physicochemical  Properties",  PROCEEDINGS
                  (MDPI), 70 (87), pp. 1-8. https://doi.org/10.3390/foods_2020-07746

                  Pérez-Alvarez,  J.A.;  Roldan-Verdú,  A;  Mayoral,  A.M.;  Sayas-Barberá,  M.E.;  Navarro,  C.;
                  Viuda, M.; Fernández-López, J. (2021) "Chia Oleogel as a Potential New Ingredient for
                  Healthy Cooked Meat Sausages", PROCEEDINGS (MDPI), 70 (1), 76, pp. 1-6.
                  https://doi.org/10.3390/foods_2020-07701


                  Pérez-Alvarez, J.A.; Viuda, M.; Lucas-González, R.; Botella-Martínez, C. M.; Roldán-Verdú,
                  A.;  Navarro,  C.;  Mayoral,  A.M.;  Sayas-Barberá,  M.E.;  Fernández-López,  J.  (2021)
                  "Chiquimeats, un proyecto de investigación aplicada para la elaboración de productos
                  cárnicos mas saludables", TECNIFOOD, 136, pp. 1-5.
                  https://techpress.es/chiquimeats-un-proyecto-de-investigacion-aplicada-para-la-
                  elaboracion-de-productos-carnicos-mas-saludables/#

                  Pérez-Báez, A. J.; Camou, J.P; Valenzuela-Melendres, M.; Lucas-González, R.; Viuda, M.
                  (2021)  "Assessment  of  Chemical,  Physico-Chemical  and  Sensorial  Properties  of
                  Frankfurter-Type Sausages Added with  Roselle (Hibiscus  sabdariffa  L.), Extracts",
                  PROCEEDINGS (MDPI), 70  ,73. pp. 1-7. https://doi.org/10.3390/foods_2020-07690

                  Pérez-Báez, A. J.; Valenzuela-Melendres, M.; Camou, J.P; González- Aguilar, G.; Viuda, M.
                  (2021) "Effects of Roselle Extract, Potato Peel Flour, and Beef Fat on the Formation of
                  HCA of Beef Patties Studied by Response Surface Methodology", PROCEEDINGS (MDPI),
                  70, 27, pp. 1-6. https://doi.org/10.3390/foods10061184







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