Page 43 - CIAGRO2021
P. 43
CIAGRO - Memoria de Investigación 2021
Cerdá-Bernad, D.; Frutos, M.J.; Valero-Cases, E.; Fernandez, N; Serra, T; Bronze, M. (2021)
"A green strategy to isolate bioactive extracts from saffron floral by-products", en 6TH
INTERNATIONAL ISEKI-FOOD CONFERENCE. SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS IN FOOD
SYSTEMS: CHALLENGES AND OPPORTUNITIES FOR THE FUTURE".
Cerdá-Bernad, D.; Valero-Cases, E.; Frutos, M.J. (2021) "Valorization of saffron and its
floral by-products to develop new functional ingredients", en 35TH EFFOST
INTERNATIONAL CONFERENCE 2021.
Cerdá-Bernad, D.; Valero-Cases, E.; Tzani, A.; Detsi, A.; Frutos, M.J. (2021) "Natural deep
eutectic solvents as ecological extraction media to isolate bioactive compounds from
saffron floral by-products", en 4TH ISEKI E-CONFERENCES FOOD TEXTURE, QUALITY SAFETY
AND BIOSECURITY IN THE GLOBAL BIOECONOMY.
Chazarra-Zapata, J.; Parras-Burgos, D.; López-Peñalver, F.; Molina-Martínez, J.M.; Ruiz-
Canales, A. (2021) "Mejora de ODS mediante el uso de energía fotovoltaica en una red
de agua a presión", en XVI CONGRESO NACIONAL DE CIENCIAS HORTICOLAS.
Chazarra-Zapata, J.; Parras-Burgos, D.; Ruiz-Canales, A.; López-Peñalver, F.; Molina-
Martínez, J.M. (2021) "Contribución a ODS mediante TICS y Energías limpias en una
Comunidad de Regantes de cítricos. Caso de estudio", en XVI CONGRESO NACIONAL DE
CIENCIAS HORTICOLAS.
Clemente-Villalva, J.; Cerdá-Bernad, D. ,Anacleto, B.; Serra, T.; Bronze, M.R.; Hernández,
F.; Carbonell-Barrachina, A.A. (2021) "Antioxidant capacity and bioactive compounds of
two Wild Edible Plants (WEP): Sonchus tenerrimusand Allium ampeloprasum", en 35TH
EFFOST INTERNATIONAL CONFERENCE 2021.
Clemente, J.; Ariza, D.; García-Garvi, J. M.; Issa-Issa, H.; Sánchez, P.; Lipan, L.; Cano-
Lamadrid, M.; Noguera-Artiaga, L.; Hernández, F.; Carbonell-Barrachina, A.A. (2021)
"Valorization of wild edible plants: study of their chemical, functional and sensory
properties", en CONGRESO ANUAL DE ESTUDIANTES DE DOCTORADO (CAED).
Codes-Alcaraz, A.M.; Dobon-Suarez, A.; García-Pastor, M.E.; Castillo, S. (2021) "Mejora de
la conservación de la granada “Mollar de Elche” mediante tratamientos precosecha
con Jasmonato de Metilo.", en II CONGRESO UNIVERSITARIO EN INNOVACION Y
SOSTENIBILIDAD AGROALIMENTARIA (CUISA).
Colino-Jimenez, S.; Melian, M.A.; Ruiz-Canales, A. (2021) "Estimación de la huella de
carbono: caso práctico en diez Comunidades de Regantes. Estrategias para su
reducción", en II CONGRESO UNIVERSITARIO EN INNOVACION Y SOSTENIBILIDAD
AGROALIMENTARIA (CUISA).
Conesa-Celdrán, A.; Oates, M.; Molina-Cabrera, C.; Pangua-Monge, C.; Targadilla-Laso,
J.; Ruiz-Canales, A. (2021) "Primeros resultados del empleo de un prototipo de nariz elec-
trónica de bajo coste para el análisis de diferentes variedades de vino de la Rioja", en
XI CONGRESO IBERICO AGROINGENIERIA 2021.
43